Stop Ondermijning Samen

"Jullie kunnen ons niets maken..."

Yassin is een twintiger en raakt verstrikt in de drugshandel. In deze podcast vertelt hij hoe hij erin terecht is gekomen èn hoe hij eruit is gekomen.

Deze podcast is met toestemming van alle betrokkenen tot stand gekomen en geproduceerd in het kader van het regioprogramma Straatwaarde(n) van het RIEC Midden-Nederland (www.riec.nl). Het regioprogramma Straatwaarde(n) houdt zich bezig met het terugdringen van jonge aanwas in de cocaïnehandel en excessief geweld. Met dank aan Yassin en Pixel Perfect Publications.

Heb je vragen? Mail dan naar straatwaarden@riec-mn.nl.

In deze podcast vertelt Yassin (een twintiger) hoe hij verstrikt raakte in de drugshandel. Hij vertelt hoe hij erin terecht is gekomen èn hoe hij eruit is gekomen. Deze podcast is met toestemming van alle betrokkenen tot stand gekomen en geproduceerd in het kader van het regioprogramma Straatwaarde(n) van het RIEC Midden-Nederland (www.riec.nl). Het regioprogramma Straatwaarde(n) houdt zich bezig met het terugdringen van jonge aanwas in de cocaïnehandel en excessief geweld. Met dank aan Yassin en Pixel Perfect Publications. Heb je vragen? Mail dan naar straatwaarden@riec-mn.nl.