Stop Ondermijning Samen

SMS ontvangen?

Jouw nummer staat in de telefoon van een dealer die is opgepakt door de politie. Daarom krijg je deze sms. We willen je helpen! Jouw gegevens registreren we niet in het politiesysteem. Ook delen we je telefoonnummer niet met anderen.

Wil je stoppen met het gebruik van drugs?

Het is lastig om van de drugs af te komen. Daarom helpen we je graag. Wil je stoppen met drugs? Of brengt drugs jou of iemand in je omgeving in de problemen? Ga naar www.tactus.nl of bel met 088 382 28 87 voor hulp en advies. Hulp bij geldproblemen? Klik hier.

Irma: “Ik was een heel onzeker en perfectionistisch meisje. De eerste keer dat ik cocaïne gebruikte vielen alle angst en onzekerheid in één klap van mij af. Ik voelde mij geweldig. Binnen een half jaar gebruikte ik elk weekeinde. Vier jaar later was ik een schim van mijzelf. Ik was broodmager, ik sliep en at niet meer, ik raakte mijn werk kwijt, mijn huis, mijn geld. Het was een eenzaam bestaan, maar nu weet ik dat het zo niet hoeft te zijn. Ook als het hopeloos lijkt, is er een weg terug naar een normaal leven. Door hulp te vragen kun je uit de hel komen.”

Anderen delen ook graag hun verhaal over clean worden met jou. Deze lees je hier

Wil je stoppen met de handel in drugs?

Het begint met snel veel geld, dure kleding en mooie scooters, maar daarna kom je in een harde wereld vol geweld en bedreigingen. Van liquidaties tot een leven achter de tralies. Gevaar voor jou, maar ook voor je familie en vrienden. Wil je stoppen met handelen in drugs, maar weet je niet hoe? Wij helpen je graag. DM een van onze wijkagenten via Instagram via @wijkagent_boswijk of @wijkagent_waterwijk_landerijen of @Oe_wijklelystad_zeewolde.

Anoniem: “als ik van tevoren had geweten dat dit mijn leven zou worden, was ik nooit dit wereldje ingestapt”.

Wil je informatie delen of iets anders melden?
Dat kun je op twee manieren doen:

  • Geef het door via Meld Misdaad Anoniem. Dit kan online of via telefoonnummer 0800 – 7000 (gratis). Via Meld Misdaad Anoniem krijgt de politie jouw informatie.
  • Meld het bij de wijkagent in jouw buurt. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844 of via politie.nl. Ook kun je ze een DM sturen via @wijkagent_boswijk of @wijkagent_waterwijk_landerijen.