Stop Ondermijning Samen

"Toen werd ik opeens gezocht voor moord..."

Jaghja (34) komt na jaren van detentie vrij. Hij is veroordeeld wegens een liquidatie nadat hij verstrikt raakte in de drugshandel. In deze podcast vertelt hij hoe hij erin terecht is gekomen en hoe hij zijn toekomst ziet.

Deze podcast is met toestemming van alle betrokkenen tot stand gekomen en geproduceerd in het kader van het regioprogramma Straatwaarde(n) van het RIEC Midden-Nederland (www.riec.nl). Het regioprogramma Straatwaarde(n) houdt zich bezig met het terugdringen van jonge aanwas in de cocaïnehandel en excessief geweld. Met dank aan Jaghja en Pixel Perfect Publications.

Heb je vragen? Mail dan naar straatwaarden@riec-mn.nl .

Deze podcast gaat over Jaghja (34), hij komt na jaren van detentie vrij. Hij is veroordeeld wegens een liquidatie nadat hij verstrikt raakte in de drugshandel. In deze podcast vertelt hij hoe hij erin terecht is gekomen en hoe hij zijn toekomst ziet. Deze podcast is met toestemming van alle betrokkenen tot stand gekomen en geproduceerd in het kader van het regioprogramma Straatwaarde(n) van het RIEC Midden-Nederland (www.riec.nl). Het regioprogramma Straatwaarde(n) houdt zich bezig met het terugdringen van jonge aanwas in de cocaïnehandel en excessief geweld. Met dank aan Jaghja en Pixel Perfect Publications. Heb je vragen? Mail dan naar straatwaarden@riec-mn.nl .