Stop Ondermijning Samen

"Ja, waarom zou je dan geen fietsen stelen?"

Hoe Jeanson (33) van het stelen met vrienden en straatroven; uiteindelijk zijn eigen documentaire "Lost Boys" maakt, kiest voor werken als dj en eindredacteur wordt bij FunX.

Deze podcast is met toestemming van alle betrokkenen tot stand gekomen en geproduceerd in het kader van het regioprogramma Straatwaarde(n) van het RIEC Midden-Nederland (www.riec.nl). Het regioprogramma Straatwaarde(n) houdt zich bezig met het terugdringen van jonge aanwas in de cocaïnehandel en excessief geweld. Met dank aan Yassin en Pixel Perfect Publications.

Heb je vragen? Mail dan naar straatwaarden@riec-mn.nl.

Elk kwartaal organiseert het Regioprogramma Straatwaarde(n) van het RIEC Midden-Nederland Q Colleges. Deze podcast geeft een samenvatting van de 4e editie die op 16 juli 2020 heeft plaatsgevonden. Deze keer namen Hidde Kielen (www.uitvoeringsbureauartisjok) en Jaenson Djaoen (Fun X & Lost Boys) je mee in de wereld van jongeren, drugs en preventie. In verband met Corona maatregelen is deze editie middels een webinar gehouden. Deze podcast is met toestemming van alle betrokkenen tot stand gekomen en geproduceerd in het kader van het regioprogramma Straatwaarde(n) van het RIEC Midden-Nederland (www.riec.nl). Het regioprogramma Straatwaarde(n) houdt zich bezig met het terugdringen van jonge aanwas in de cocaïnehandel en excessief geweld. Met dank aan de sprekers en PixelPerfect Publications. Vragen of wil je de Q uitnodigingen voor de Q Colleges ontvangen? Mail maar straatwaarden@riec-mn.nl